Polievky:
- 0,33 l Vývar s cestovinou a mäsom 1,3,7,9
- 0,33 l Cesnačka 1,3,7,9
- 0,33 l Kapustnica s údeným mäsom a klobásou, 2 ks chlieb 1,3,7
Špeciality Salaša pod Maginhradom:
- 0,33, 0,5 l Baraní kotlíkový guláš, 2 ks chlieb 1,3,7,9
- 150 g Pečená baranina spod Maginhradu
- 750 g Pečené bravčové údené koleno s kosťou, kyslé obloženie, chlieb 1,3,7,10
- 150/200 g Baraní perkelt s maslovými haluškami 1,3,7,9
- 220 g Držkový perkelt
Tradičné jedlá salašníkov:
- 400 g Bryndzové halušky so slaninou a kyslou smotanou 1,7
- 400 g Bryndzové halušky s pečenou klobásou 1,7
- 400 g Syrové halušky s kyslou smotanou 1,7
- 400 g Strapačky s dusenou kyslou kapustou a slaninou 1
- 475 g Salašnícka baranina (400 g strapačky s dusenou kyslou kapustou , 75 g baranina) 1
- 600 g Maxi bryndzové halušky so slaninou a kyslou smotanou 1,7
- 400 g Pastierov tanier (200 g bryndzové halušky so slaninou, 200 g bryndzové pirohy)
- 350 g Bryndzové pirohy so slaninou a kyslou smotanou 1,3,7,8
Múčne jedlá:
- 300 g Lekvárové pirohy (strúhanka, mak, orechy) 1,3,6,7,8
- 300 g Šúľance (strúhanka, mak, orechy) 1,3,6,7,8
- 300 g Palacinky s kakaovo orieškovou nátierkou, šľahačkou a zmrzlinou 1,3,5,6,7,8
Detské menu:
- 120 g Kuracie prsia prírodné 1
- 120 g Kuracie prsia vyprážané 1,3
Jedlá zo syrov:
- 120 g Vyprážaný syr 1,3,7
- 120 g Grilovaný syr s bielou plesňou 7
- 140 g Gemerská vyprážaná parenica, plnená slaninou a kápiou 1,3,7
Omáčky:
- 100 g Syrová omáčka 7
- 100 g Dubáková omáčka 7,9
- 50 g Tatárska omáčka 3,7,9,10
- 100 g Brusnicová omáčka
- 100 g Medovo pikantná omáčka 1,6,7
Jedlá na objednávku:
- 150 g Kurací steak
- 150 g Sedliakov mešec
- 150 g Bačov hrb (kuracie prsia s cibuľkou a slaninou na opekaných zemiakoch s cesnakovým dressingom) 7,9
- 150 g Kuracie prsia s mandľami v jemnej smotanovo nivovej omáčke 7,8
- 150 g Bravčová panenka v slaninovom plášti 9
- 150 g Čiernohorský rezeň 1,3,7
- 150 g Teriakovský zbojník (bravčové karé plnené slaninou, syrom a šampiňónmi v trojobale) 1,3,7
- 150 g Pikantná sedliacka panvička (rezančeky z bravčovej panenky, cibuľa, šampiňóny) 9,10
Prílohy a šaláty:
- 200 g Varené zemiaky 7
- 150 g Opekané zemiaky
- 200 g Zemiakové hranolky
- 80 g Zemiaková placka 1,3
- 200 g Maslové halušky 1,3,7
- 160 g Parená knedľa 1,3,7
- 200 g Dusená ryža
- 50 g Chlieb 1,3,7
- 100 g Čerstvý zeleninový šalát 1,6,9,10,11 (podľa dennej ponuky)
- 100 g Kyslé obloženie 10 (podľa dennej ponuky)
- 50 g Horčica 10
- 50 g Kečup
- 50 g Kyslá smotana 7
Raňajky:
- 150 g Syrový tanier (3 druhy syra, zelenina) 7
- 100 g Bryndzová nátierka, 2ks chlieb 1,3,7
- 100 g Syrovo šunkový tanier, 2 ks chlieb 1,3,7
- 140 g Gazdovská praženica s cibuľou a slaninou, 2 ks chlieb (4 ks vajcia) 1,3,7
- 200 g Pečená šunka s vajcom, 2ks chlieb (3 ks vajcia, 100 g šunky) 1,3,7
- 150 g Pečená klobása s horčicou, 2ks chlieb 1,3,7,10
- 120 g Párky s horčicou, 2ks chlieb
- 20 g Med
- 20 g Džem
- 20 g Maslo
Podľa predpisov SR i EÚ sú jedlá obsahujúce alergény označené.
Určuje to smernica č. 200/13/ES Európskeho parlamentu a Rady v znení Smernice č. 2003/89/ES a Smernice č. 2005/26/ES a výnos Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004 – 100 o označovaní potravín v znení výnosu č. 1761/2005 – 100 a výnosu č. 3069/2005 – 100
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie,
makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.